Tuesday, July 31, 2012

İzmir modanın başkenti olmak için harekete geçti





Ege Bölgesi'nde modaya yön veren kurumlar, İzmir'in markalaşmasına ve ticaretine katkı sağlamak amacıyla, ''İzmir Fashion Time'' adıyla organizasyon düzenleyecek.

Ege İhracatçı Birlikleri'nde düzenlenen toplantıda organizasyon hakkında bilgi veren Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, İzmir'in üst düzey organizasyonlar yapmasına rağmen, ulusal ve uluslararası platformda çok yer almadığını belirtti. Kızılgüneşler, İzmir'i moda ve yaşam içeriğinde gündeme getirmek için şehirde hazır giyim ve moda sektörü öncelikli olarak yapılan etkinlikleri ortak zaman diliminde ve tek ana konsept içinde birleştirmeyi kararlaştırdıklarını söyledi.


''İzmir Fashion Time'' adıyla yapılacak organizasyonda, moda tasarım yarışması, gelinlik, damatlık ve abiye giyim fuarı, gelinlik tasarım yarışması, alışveriş festivali, moda günleri, moda sergisi, konferans ve paneller, sokak modası fotoğraf sergisi ve defilelerin yer alacağını kaydeden Kızılgüneşler, ''Bu organizasyon İzmir'in ulusal ve uluslararası bilinirliğini artırarak, markalaşma sürecine katkı sağlayacak'' dedi.

Organizasyona moda tasarımcısı Elie Saab ve model Adriana Lima gibi ünlü isimlerin katılmasını planladıklarını ifade eden Kızılgüneşler, İzmir Fashion Time'ın EXPO 2020 adaylık sürecine de olumlu yansıyacağını ifade etti. Kızılgüneşler, organizasyonu geleneksel hale getirerek, her yıl düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Ege Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Özcan Torun da, İzmir'in hakettiği kadar tanınmadığını, organizasyonun önemli bir tanıtım olacağınısöyledi.

İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs de, kentin gelinlik fuarında büyük bir başarı yakaladığını, İzmir Fashion Time ile çıtayı yükselterek modanın ve tasarımın başkenti olmak için harekete geçtiklerini kaydetti.

13 Şubat 2013'te başlayacak ve 10 gün sürecek organizasyon Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Ege Giyim Sanayicileri Derneği, İZFAŞ, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, sektörel ilgili kişiler ve organizasyon şirketleri, yerel yönetimler ve İzmir Kalkınma Ajansı işbirliğinde yapılacak.

Kaynak: Akşam, 30.07.2012

Friday, July 27, 2012

Bademli Et Sote Tarifi




































Bademli Et Sote











MALZEMELER



500 gr yagsiz dana eti

Bir su bardagi soyulmus badem

3 yemek kasigi zeytinyag

Bir dis sarimsak

5 yemek kasigi soya sosu

6 yemek kasigi beyaz sarap

1 tatli kasigi nisasta




YAPILIŞI

Eti serit serit dograyin. Yesil biberleri yikayin,uzunlamasina ince ince dograyin. Bademleri ise orta irilikte kesin, yagsiz tavada hafifçe kavurun. Kalin dipli bir tavada zeytinyagini iyice kizdirin. Etleri yagda kavurun. Biberleri ilave edip birlikte yumusatin. Daha sonra sarimsak, soya sosu ve sarabi ilave edip 5 dakika kadar daha pisirin. Bir miktar su ile karistirdiginiz nisastayi ekleyin. Servis yapmadan önce bademleri katin. Dilerseniz haslanmis pirinç ile servis yapabilirsiniz.

Tahinli Börek Nasıl Yapılır?

Gül Şurubu Nasıl Yapılır? Tarih: 27 Temmuz 2012
Etiket: aşure, Geleneksel Tatlılar, Gül Şurubu, Gül Şurubu Tarifi, Komposto - Şurup - Hoşaf, Ramazan Tatlıları, şekerpare, şekerpare hazırlamak, şekerpare yapılışı, şekerpare yapmak, Şurup, Şurup Tarifleri, sütlaç, tatlı Şekerpare Nasıl Yapılır? Tarih: 26 Temmuz 2012
Etiket: aşure, Geleneksel Tatlılar, Hamur Tatlıları, şekerpare, şekerpare hazırlamak, Şekerpare Nasıl Yapılır?, Şekerpare Tarifi, şekerpare yapılışı, şekerpare yapmak, sütlaç, tatlı Domates Çorbası Nasıl Yapılır? Tarih: 26 Temmuz 2012
Etiket: çorba, çorba hazırlamak, Çorba Tarifi, çorba tarifleri, çorba yapılışı, çorba yapmak, Çorbalar, Domates Çorbası, Domates Çorbası Nasıl Yapılır?Domates Çorbası Nasıl Yapılır?, domates çorbası tarifi, Domatesli Çorba, yöresel çorbalar Balık Sarma Nasıl Yapılır? Tarih: 26 Temmuz 2012
Etiket: Akya, balık, balık çeşitleri, Balık Sarma, Balık Sarma Nasıl Yapılır?, Balık Sarma Tarifi, Balık Sarması, barbun, çinekop, çipura, çupra, deniz ürünleri, Fırın ve Izgaralar, hamsi, istavrit, karagöz, Kuzu Balığı, lahos, levrek, lüfer, mercan, minakop, palamut, sardalya, sargos, sinarit, tekir Beşamel Sos Nasıl Yapılır? Tarih: 24 Temmuz 2012
Etiket: beşamel sos, beşamel sos nasıl yapılır, beşamel sos tarifi, beşamel tarifi Rulo Pasta Nasıl Yapılır? Tarih: 23 Temmuz 2012
Etiket: kolay yaş pasta tarifi, rulo pasta, rulo pasta nasıl yapılır, rulo pasta tarifi

Thursday, July 26, 2012

June Bunnies Shawl



Örüyoruz örüyoruz bu güzel şalı örüyoruz . Ramazan da örgülere hızlı bir dönüş yaptık sizde örmek isterseniz forumumuza  bekleriz. Orjinali için raverly e bakınız:)

Wednesday, July 25, 2012

KIŞLIK ÇİZMEYLE NASIL ŞIK OLUNUR


Çok soğuk havalarda, bir yerden bir yere gitmeye çalışırken açıkçası ne giydiğimiz değil, nasıl ısındığımız önem kazanıyor. Ama hantal görünüşlerine rağmen kışlık çizmelerle de şık olabiliriz!


Kar, yağmur, çamur kıştan keyif almamızı çoğunlukla engellese de, soğuk havalarda bile stil sahibi olmayı başarabiliriz. En çok giydiğimiz lastik çizmelerimiz ve ugg’larımız ile çeşitli kombinler yapabiliriz.


Kışın dışarı çıkarken en önemli sorunumuz ısınmak. Hal böyle olunca, kat kat giyiniyor, ayağımıza da hantal botlarımızı çekiyoruz. Islak sokaklarda şık topuklu ayakkabılarımızı giymek pek mümkün olmadığından bu kışlık çizmelerle nasıl iyi görünebiliriz, en iyisi ona bakalım.


Kışlık düz çizmelerinizle bu kombinleri yapabilirsiniz:


- Opak çorap + kalın triko kazak/elbise ikilisi her daim idealdir.

- Tayt + tunik + uzun hırka/uzun ceket

- Skinny jean + salaş kazaklar

- Dizüstü çorap + mini elbise/etek ikisili de gençler için kışın en tarz kombinlerden biri.

- Sıra dışı ve iddialı bir başka görünüm için de
, deri etek (mini ve çok dar değil) ve kaşmir kazak veya şifon gömlekle deneyin.





Yağmurlu havalar için ne kadar hoş bir stil değil mi? Trençkotlar her zaman joker parçalardır. En şık kıyafeti de, en sporunu da iyi taşır.





Elbise üstüne kazak giymek pek trend biliyorsunuz. Yazlık elbisenizi kalın bir kazakla giyip, dizüstü çorap ve renkli çizmelerinizle tamamlayın. Kışın en favori görünümüne sahip olabilirsiniz!

Tuesday, July 24, 2012

Sivilce ve aknelerden kurtulamk için cilt yenileyici pembe maske

pembe maskeSivilce ve aknelerden kurtulmak için cilt yenileyici pembe maske kullanabilirsiniz. Bir çok ünlünün cilt güzelliğini artırmak için kullanmış olduğu bu ürünü güvenle kullanmanızda bir sakınca yoktur. İçeriğinin tamamen bitkisel olması ve cildinizin yenilenmesine katkı sağlaması, sivilcelerden kurtulmanıza yardımcı olması, ölü deri tabakasını yok edilmesine katkı sağlaması sebebiyle daha canlı cilde artık sahip olabilirsiniz.


Ünlülerin cilt güzelliklerini korumak amacıyla kullandıkları cilt yenileyici pembe maske ile istenilen cilt güzelliği en iyi şekilde elde edilebilmektedir. Her ne kadar kendinize cildinizi güzelleştirmek adına güvenmiyor olsanız dahi, sizlerde en iyi sonucu ortaya koyacaktır. Bu sebeple kişilerin hem selülitlerinden hem de cilt problemlerinden kurtulabilmelerini kolaylaştıran bu ürünü tercih etmeleri onların en iyi şekilde sonuç almalarına katkı sağlayacaktır. Düzenli kullanımlar sonucunda maksimum sonucu elde edebileceksiniz. Düzenli olarak kullanmanız cildinizin beslenmesi açısından faydalı olacaktır. Bundan dolayı ünlülerin tercih ettiği pembe maske kullanımı sizler açısından faydalar sağlayacaktır. Pembe maske içeriği kimyasal madde içermemektedir.


Orjinal pembe maske satın almak için pembe-maske.us sitesini ziyaret edebilir ve bilgiler alabilirsiniz.

Sunday, July 22, 2012

Kraliçe Tacı Modelleri pahalı kıymetli kraliçe taçları şaşaalı ve ihtişamlı kraliçeler çok kibar ve zarif kraliçe tacı modelleri mücevherli pırlantalı kraliçe tacı örnekleri


Büyük hükümdarlıkların ve imparatorlukların kral ve kraliçelerinin en önemli aksesuarları diyebiliriz, günümüz tabiriyle taçlar için. Bu sayfamızda yine bayanlara öncelik vereceğiz, Kraliçe ve prenseslerin taşıdıkları, çok büyük bir ayrıcalık olan ve çok az insana o tacı hakkınca taşımak nasip olan taçlardan bahsedeceğiz. Çok özel ve değerli taşlar  ile yapılmış pırlanta ya da mücevherlerden özel yapım kraliçe taçları, çok kıymetli ve pahalıdırlar. Bu çok değerli ve kıymetli taçlar, aslında bir mires gibi soydan soya geçer. Kız evlada ya da erkek çocuğun eşine devredilir. Ama kraliçe taçları muhakkak çok daha görkemli ve ihtişamlıdır. Daha doğrusu görkemi, ihtişamı, şaşaayı üzerinde taşıdığı halde aynı zamanda çok zarif ve naifte dururlar.




Resimlerin büyük hallerini görmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayın.  




Tabi bu zarafeti kraliçeden aldıkları da kesin. Velhasıl, günümüzde en bilinen kraliçe,  Kraliçe Elizabeth’in taçları hem özel tasarım hem de çok pahalıdırlar. Asilliği ve kibarlığı ile taçları hakkınca taşıyan isimlerdendir. Ama özellikle prenses denildiğinde akla ilk gelen ve sanırım bir ömür böyle kalacak olan Prenses Diana’nın tacı ise çok ama çok yakışıyordu o hüzünlü prensese. Sizlere bu sayfamızı hazırlamak için sayfa sayfa dolaşırken de en çok karşıma çıkan isimler, Kraliçe Elizabeth ve Prenses Diana idi. Özellikle Prenses Diana’nın hüzünlü hayatının hikayesini de bir kez daha hatırlamış olmak da üzdü açıkçası. Her ne kadar böyle bir tacı taşımak, şu dünya üzerindeki her kadının hayali olsa da eminim ki hüzün dolu bir hayatı kimse istemez. Ona göre bayanlar, bu muhteşem kraliçe taçları, yaşam kalitenizi, standardınızı arttırabiliyor ama mutluluğunuzu garantilemiyor. Bunu da aklınızın bir köşesine not etmeniz gerekiyor. Konumuza dönmekte fayda var sanırım lafı uzatmadan J Galerimizde daha çok tanınmış kraliçe ve prenseslerin taçlarını sergilemenin yanı sıra, çok eskilerden kalma otantik kraliçe taçları da mevcut. Aslında her ne kadar tasarımlar değişmiş olsa da, paha, değer, kıymet aynı bayanlar. Bir de eskilerde çok daha süslü ve biraz abartı modeller varken, günümüzdeki kraliçe ve prenses taçları çok daha modern ve albenililer.

Saturday, July 21, 2012

Nurettin Rençber- Lal-i reyhan






















Sahrud ve Seyduna

Kavuşamayan iki ırmağın yitik öyküsü....

Albümdeki diğer parçaları da mutlaka dinleyin...

Thursday, July 19, 2012

şal modelleri (3)















  • Ana Sayfa

  • Yemek

  • Diyet

  • Dekorasyon

  • Yaşam
    • Galeri


  • Kadınca
    • Cinsellik

    • Güzellik

    • Sağlık

    • Aşk-Evlilik

    • Parfüm

    • Çocuk Bakım

    • Cilt Bakımı


  • Saç Modelleri

  • Moda
    • Gelinlik Modelleri

    • Çanta Modelleri

    • Trend

    • Gömlek Modelleri

    • Aksesuarlar

    • Ayakkabı Modelleri

    • İç Giyim

    • Abiye Modelleri

    • Elbise Modelleri

    • Büyük Beden Giyim


  • Tesettür Giyim
    • Eşarp Türban

    • Pardesü Modelleri

    • Tunik Modelleri

    • Etek Modelleri

    • Şal Modelleri

    • Ferace Modelleri

    • Kap Modelleri

    • Bluz-Gömlek







































  • Yeni Sezon Yazlık Şal Modelleri konusuna geri dön





    al modelleri 3

    PaylaşTweetle




















    Son Eklenenler
    • Yeni Sezon Yazlık Şal Modelleri

    • Tüm Burçların Genel Özellikleri

    • 2013 Calvin Klein Çanta Modelleri

    • Rizom Tatil Köyü islami tatil

    • Caprice Thermal Palace islami tatil

    • Burc Club Butik Hotel islami tatil

    • Beyza Hotel İslami tatil

    • Bera Alanya Hotel İslami Tatil

    • Belvü Resort Hotel İslami tatil

    • Başaranlar Termal Gazlıgöl islami tatil

    • Bodrum kapalılar için tatil yerleri

    • Nevşehir kapalılar için tatil yerleri

    • Leopar desenli şal modelleri

    • Yaz Akşamları İçin Harika Elbiseler

    • Yüksek Bel Uzun Etek Modelleri

    • Yeni Sezon Yazlık Eşarp Modelleri

    • Antalya Tesettürlüler için Tatil yerleri

    • Antalya kapalılar için tatil köyleri

    • İstanbul kapalılar için tatil köyleri

    • Tesettür Giyimde Büyük Beden Alışveriş

    Popüler Elbiseler
    • Ncl Giyim 2012 Tesettür F... - 705 Okunma
    • 2012 Yazlık Tesettür Elbi... - 575 Okunma
    • Bugün Ne Giysem İkincisi ... - 501 Okunma
    • Ncl Giyim Yeni Ferace Tas... - 480 Okunma
    • Tesettür Bayan Takım Elbi... - 478 Okunma
    • Mürdüm Rengi Tesettür-Ab... - 423 Okunma
    • Zühre Pardesü 2012 Yaz Gi... - 398 Okunma
    • Yeni Sezon Abaya- Ferace ... - 382 Okunma
    • Yeni Ferace Abaya Modelle... - 338 Okunma
    • Hümayun Ferace Modelleri ... - 314 Okunma
    Son Yorumlar
    • Ücretsiz Facebook Durum Fotoğraf Bağlantı İlişki Beğendirme Güncel için E.a
    • Facebook Harika Kapak Fotoğrafları (kişiye özel) için ahmet
    • Ücretsiz Facebook Durum Fotoğraf Bağlantı İlişki Beğendirme Güncel için melih
    • 2013 Straplez Abiye Modelleri için Sevgi
    • 2012 Ferace Tasarımları için nazan zaman
    Etiketler2012
    2012 Yaz Modası
    2013 abiye modelleri
    abiye
    abiye modelleri
    ayakkabı
    ayakkabı modelleri
    aşk
    beslenme
    cinsellik
    Dekorasyon
    diyet
    dukan
    elbise modelleri
    etek modelleri
    evlilik
    facebook
    galeri
    güzellik
    ilişkiler
    iç giyim
    kadin
    moda
    modelleri
    pasta tarifleri
    saç
    saç bakım
    saç bakımı
    saç modelleri
    sağlık
    tatlı tarifleri
    tesettür
    tesettür giyim
    tesettür giyim 2012
    tesettür giyim markaları
    tesettür giyim modelleri
    tesettür moda
    tesettür modası
    topuz modelleri
    topuz saç modelleri
    Trend
    yemek
    yemek tarifi
    Yemek tarifleri
    zayıflama









    • Ana Sayfa

    • Biz Kimiz ?

    • İletişim

    • Reklam




    • RSS feed

    • Comments









    Sitemap
    RSS
    Alexa
    Google
    Trkolik.Com
    Abiye Modelleri
    mobilya modelleri




    Tuesday, July 17, 2012

    Kaymaklı Makarna Tarifi

    1 paket makarna

    2 yemek kaşığı tereyağ

    5 yemek kaşığı hazır çiğ krema veya 2 yemek kaşığı kaymak

    Tuz

    Üzeri için:

    3 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri

    Makarnayı kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün. Tereyağını tencerede eritin, içine krema ilave edip karıştırın. Makarnayı koyup 2-3 dakika karıştırın. Rendelenmiş kaşar peyniriyle süsleyip servis yapabilirsiniz.  Afiyet Olsun...







    dantel sehpa örtüsü ile dantel sehpa örtüsü örnekleri

    dantel sehpa örtüsü ile alakalı yazılanlar, dantel sehpa örtüsü ne işe yarar şeklindeki meselelere bakabilirsiniz.dantel sehpa örtüsü ile birlikte dantel sehpa örtüsü modelleri, dantel sehpa örtüsü örneği, dantel sehpa örtüleri, dantel masa örtüsü, dantel hazinesi, gibi konularda da bilgi vereceğiz.


    dantel sehpa örtüsü örnekleri

    dantel sehpa örtüsü örnekleri makalesinde ki düşüncelerinizi ve bilgilerinizi bizler ile paylaşmak için yorum yerini inceleyebilirsiniz. dantel sehpa örtüsü konumuzda sizler için dantel sehpa örtüsü örnekleri makalesinde da geniş yer bulundurmak istedik ve bu makale alakadar daha fazla bilgiyi blogumuzda görebilirsiniz.



    deryalı günler dantel sehpa örtüsü modelleri

    deryalı günler dantel sehpa örtüsü modelleri ile alakalı dantel sehpa örtüsü yazımızın bölümünde sizler ile daha fazla içeriği paylaşacağız. Ayriyeten deryalı günler dantel sehpa örtüsü modelleri ile ilgili daha fazla makaleyi blogumuzda arşiv veya ana sayfa bölümünde bulabilirsiniz. Bu makalemizde deryalı günler dantel sehpa örtüsü modelleri ile ilgili birden fazla bilgiye yer vereceğiz. Ayrıca dantel sehpa örtüsü yazımızın deryalı günler dantel sehpa örtüsü modelleri konusu ile alakasından konuşacağız.



    örgü dantel sehpa örtüsü modelleri

    örgü dantel sehpa örtüsü modelleri hakkında aradığınız daha fazla konuya blogumuzda inceleyebilirsiniz. Bu makalede sizler ile daha fazla dantel sehpa örtüsü yazısı kısmında yer vereceğiz. dantel sehpa örtüsü konumuzu da yakından alakalı olan örgü dantel sehpa örtüsü modelleri makalesi ile alakadar önümüzdeki günlerde daha çok konuya web sitemizde yer vereceğiz.



    dantel sehpa örtüsü modelleri

    dantel sehpa örtüsü modelleri yazısı ile ilgili olarak şimdi sizlerle bir çok makaleyi bildireceğiz ve blogumuzda dantel sehpa örtüsü modelleri yazısı ile ilgili konuları incelemek istiyorsanız arşiv kısmını kullanabilirsiniz. dantel sehpa örtüsü makalemizle alakalı olan dantel sehpa örtüsü modelleri yanımızda farklı bir konuda daha geniş geniş yer vermeye çalışacağız.



    dantel sehpa örtüsü ile ilgili söylenen yazılıp çizildi. Bu yazımızda da dantel sehpa örtüsü ile ilgili söylenen şeylere genel olarak göz atacağız.

    Monday, July 16, 2012

    Şapka Bere Atkı Tarifli 1









    Erkekler İçin Atkı Bere Modeli Yapılışı



    Yapılışı:Bere:Bereye 90 ilmekle ve 3 diş haraşo

    örerek başlayın. Ardından 5 er ilmek düz örgü yapın.

    Böylece gri ve beyaz çizgiler oluşacak.

    Örgünün boyu 16 cm olduğunda tepede 31 ilmek

    kalana kadar ara ara ilmekleri keserek 22 cm. e ulaşın.

    Üstte kalan 31 ilmek içinden ipilik geçirerek bereyi bitirin.

    Atkı:atakıya 49 ilmekle başlayın.

    Siyahı ana zemin rengi yapın.Siyah olan kısımlara

    2 diş haroşa yaparak içine konulan gri ve beyaz

    tiftiklerle 5 ‘er ilmaklik düz çizgiler yaparak

    desen oluşturun.180 cm. boyunda örüp bitirin.











    Şapka Bere Atkı Tarifli 1

    Hat,Beret,Scarf,recipe,Şapka,Bere,Atkı,Tarifli

    Şapka Bere Atkı Tarifli,Hat Beret Scarf recipe


    Portföy Çanta Modelleri 2012








    Portföy çanta modelleri arasında en şık gördüğünüzü modelleri alabilir ve şıklığınızı oluşturabilirsinizi. En güzel bayan çanta modelleri ile birlikte en şık tarzınızı oluşturabilir ve çok şık bir hava içine girebilirsinizi. Abiye çantamodelleri arasında çok şık modeller olmakla birlikte bayan çanta modellerini bulabilir ve kıyafet şıklığınızı portföy çanta tarzınızla birlikte kombine edebilirsiniz.





    Sizde portföy çanta seçeneklerini çok seviyor ve kullanıyorsanız o halde çanta modelleri içinde portföy çanta modellerini bulabilir ve her kıyafetinizle birlikte kombine edebilirsiniz.Portföy çanta özellikle 2011 ve 2012 yaz kış modasında çok fazla kullanılan modeller arasında yer almaktadır. Sizinde tercihiniz yazın portföy çantalar olabilir ve bu modellerle birlikte her elbisenizi renklendirebilir ve şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Portföy çanta özellikle online çanta sitelerinde de oldukça rağbet görmekte ve birçok kadın tarafından çok fazla tercih edilmektedir.


    Portföy çanta modelleri özellikle online sitelerde birçok kadınında dikkatini çekmekle birlikte birçok kişi alışverişlerinizi online sitelerden yapmaktadırlar. Sizde şıklığınızı oluşturmak için portföy çanta modellerini araştırabilir ve birbirinden güzel renklerde ki modellere sahip olabilirsiniz.

    Uzakdoğu Usulü Korku Tarifi

    Bu tarif herkesin kolaylıkla uygulayabileceği ve

    %90'ının hayatlarında mutlaka tattığı bi lezzettir. pişirme süresi 80-90 dk (geri kalan %10luk kısım da asosyal olduğu için film izlememektedir.) lafı uzatmadan malzemelere geçelim:

    malzemeler:

    1 adet orta yaşlı, çocuklu, taze dul bi bayan

    1 adet çocuğuna çok düşkün, sorumsuz baba

    1 adet 6-9 yaşları arasında -sorumsuz babadan olma koşulu ile- çocuk

    1 adet yıllar önceden öldürülüp cesedi henüz bulunamamış, iki dünya arasında sıkışmış, emrah vari, uzun siyah saçlı, boynu bükük ruh

    1 adet beyaz gecelik,

    1 adet eski püskü ev -tercihen iki katlı-

    bol miktarda ayna, kapı, pencere

    aldığı kadar uyduruk ses efekti

    yapılışı:

    öncelikle anne çocuğunu alıp babadan uzağa taşınır. babadan ne kadar uzağa giderlerse, olası yardım isteme durumunda bu uzaklık, durumu daha da vahimleştiricek, ayrı bi baharat katıcaktır. bu çocuklu anne, gidip uzakdoğunun herhangi bi kenar mahallesine taşınır. ancak uzakdoğu insanının nüfus yoğunluğu sebebiyle ancak yıllar önce terk edilmiş, eski püskü, dokunanın elinde kalan bi ev bulup yerleşirler. ayrıca orası sürekli yağışlı olduğu için daha egzotik bi tat katacaktır malum muson asyası. burda dikkat edilmesi gereken iki nokta vardır: öncelikle kesinlikle ve kesinlikle o evde daha önce kan dökülmüş olması gerekir. cinnet geçirip ailesini öldüren bi genç ya da kuvete düşüp boğulmuş bi ufaklık iş görür. zira bu eleman sonradan gelip evdekilere musallat olacak, kişisel tercihe göre ya cesedinin bulunup huzura erdirilmesini isteyecek ya da önüne geleni öldürüp sadistliğini tatmin edecektir. ikinci önemli nokta ise evin eski olması durumu. ev ne kadar eski olursa, kapı gıcırdamaları, kırılan camlar, zırt pırt elektrik kesilmesi anlamlanacaktır. çünkü eve taşınan kadın; kapıları yağlamaktan, sigortalar atınca düzeltmekten, yeni cam taktırmaktan acizdir. iki katlı olursa da üst katta geceleri "davetsiz misafirler" ağırlanabilir -tabi hepsinin topuklu ayakkabı giyip ayaklarını vura vura yürümesi gereklidir-

    annemiz ve çocuk bu eve yerleştirilir ve yaklaşık 10 dk kadar normal bi hayat sürerler. seyirci tam sıkılmaya başladığı anda; annemiz gece yarısı garip sesler duymaya, kabuslar görmeye başlar. bazı eşyalar kaybolur, sonrasına halisünasyon görür. tüm bunlar olurken, azar azar uyduruk ses efektlerini de ekliyoruz. çocukların saflığından mıdır salaklığından mıdır bilinmez, ruhlarla iyi iletişim kurabilmesinden yararlanarak, bizim emrah vari ruhla çocuğumuzu konuşturuyoruz. ruhumuzun adını öğreniyoruz. burda ruhun cinsiyetinin pek önemi yok; çünkü saçları ile yüzü kapalı olacağından elinizde ne varsa onu kullanabilirsiniz. annemiz daha sonra adını öğrendiği ruh hakkında araştırma yapar ve öğrenirki; o hariç tüm mahalleli olan bitenin farkındadır ama kimse ona bişey söylememiştir. hatta emlakçı bu evi elinden çıkarmak için ucuz fiyata kendisine kakalamıştır. annemiz hemen; her türlü ruhla, cinayetle ve binimum olayla ilgili bilgi bulabileceği halk kütüphanesine gider. aradığını da şıp diye bulur. anne satırları okurken gerilim arttırmak için elimizde kalan efeklerin bi kısmını daha ekliyoruz. annemiz riri rira riri rira efekleri arasında aradığını bulur ve palas pandıras eve döner.

    annelik iç güdüsünün getirisi olarak ruha acımaya başlar ve ona yardım edebileceğini söyler. ancak döt korkusuna rağmen o evi terk etmez, azimlidir taşı delecektir. tüm bu olanlardan babaya bahsedilir; baba inanmasa da anneyi geri kazanmak için olay mahalline gelir. aklı sıra erkeklik taslayacaktır. ruhumuz artık iyiden iyiye kendini belli eder. önceleri gece tuvalete kalkanları banyo aynasında korkutur, cam kapı indirir, rüzgar eşiliğinde annenin çeyizinden kalan linens perdeleri uçurur, bodrum katında arkadaşları ile alem yapar. her kapının arkasından "yırtık dondan çıkarcasına" hızlıca gözükür kaçar ama istediği sonuca ulaşamaz. bakar ki böle olacak gibi değil; beyaz geceliği ve en son ölmeden önce fırçaladığı dişleri ile ev ahalisine gözükür.

    genelde bu ruhlar akraba evliliğinden olduğu için konuşamazlar, sadece kedi mırıltısına benzer ses çıkarabiliriler. okuma yazma bilenleri duvarlara kanla yazarak derdini anlatır. saçlarını taramaktan da acizdirler. şimdiye kadar at kuyruğu yapan ya da balık sırtı örgüsü olan bi ruh kullanılmadı, o yüzden başka malzeme kullanılması işin tadını kaçırabilir.

    burda arzuya göre, isterseniz ruhu huzura kavuşturabilir, annenin kahraman olup dötünün kalkmasını sağlayabilir; isterseniz önce küçük çocuğu, sonra babayı en sonda anneyi öldürebilirsiniz. tamamen kişisel sadistliğiniz.

    aile bireyleri katledildikten sonra iki üç dk boş ev gösterilir, ve kamera olay mahallinden uzaklaşır. soğuyunca kola ve patlamış mısır eşliğinde servis ediniz.

    NOT: eğer elinizde anne-baba-çocuk üçlüsü yoksa; 19-23 yaş arasında, (esas kız -ki sarışındır-, esas oğlan, esas kızı seven sümsük tip -kendini kız için feda etmek şartıyla-, kandini bi halt sanan içten içe yusuf olan kalıplı bi arkadaş, takımın ayak işlerini yapan bi kaç kız ve erkek) 5-6 kişi ile bu işi halledebilirsiniz.

    ayrıca kullanılan insanların amerikan asıllı olması bilimum ruh-cin-peri-hayalet vs. kolaylıkla inanmasına olanak sağlayarak işinizi kolaylaştıracaktır. bu tarifi amerikan uyarlamalarında da kullanabilirsiniz. arkadaşlarınız çok beğenirse, kısa sürede vol.2'sini de yaparsınız. emin olun yenir.

    saygılar.

    Sunday, July 15, 2012

    şefkat tepe 7 temmuz samanyolu izle, samanyolu tv şefkat tepe 7 temmuz kesintisiz özet izle













    7 temmuz şefkat tepe izle
    PROGRAM ADI: şefkat tepe

    PROGRAM TÜRÜ: dizi

    PROGRAM TARİHİ: 7-7-2012 cumartesi

    PROGRAM SAATİ: 19:30

    KANAL:Samanyolu Tv

    ÖZET: Bölgede yaşayan bir çocuk kazandığı kara harp okuluna giderken geride kalan ailesi teröristler tarafından vahşice katledilir. Geride sadece kahramanımızın küçük kardeşi kalır. Yalnız bu küçük kız da teröristler tarafından kaçırılır. Hatta bu kıza ailesinin askerler tarafından öldürüldüğü yalanı söylenir ve buna inandırılır. Kız büyürken abisi de okulu bitirmek üzeredir. Abisinin hayatta ondan başka kimsesi kalmamıştır. Dolayısıyla okuldan mezun olunca tek amacı vardır kahramanımızın. Yıllar önce kaçırılan kardeşini bulmak. Dizinin ana hikayesi kahramanımızın kaçırılan kardeşini araması ve bu sırada başına gelenlerdir. Kahramanımız bölgeye gidip birliğine katılınca kardeşini aramaya başlar. Tabi bu sırada küçükken sevdiği kızla karşılaşır. Yazık ki o kızda teröristler safındadır. Onlara destek vermektedir. Dizi de asıl hikayelerin yanında kahramanımızın komutanı olduğu timdeki askerlerin hikayeleri de bizim için vazgeçilmezdir. Kabaca dizi bir komutanın teröristler safındaki kardeşini ararken sevdiği kızla yeniden karşılaşmasını ve bu arada askerlerle ve teröristlerle geçen hikayeleri anlatmaktadır.

    ETİKETLER: şefkat tepe, samanyolutv, şefkattepebölümizle, 7, 7, bölüm, kısım, kisim, part, temmuz, şefkattepebölümfullizle, izle, şefkattepebölümonlineizle, şefkattepebölümcanlıizle, canliizle, canlı izle, medyapım, medyapim, türkiye, turkey, Turkiye, Türkiye, istanbul, Istanbul, 3d, 3D, ankara, izmir, fragman, fragmanlar, fragmanizle, full, seteve, stv, samanyolu, samanyolutv, fixtivi, dizi, diziizle, HD videolar izle, kaliteli hd videolar, yeni videolar

    Friday, July 13, 2012

    Bu sefer oldu sanki...






    Tart benim korkulu rüyam. Geçen sene sıcak bir günde yapmayı denemiştim, kalıptan kazıyarak yemiştik. Görüntü tam bir felaketi. Ondan sonra da bir türlü kalkışamadım tekrar denemeye. Taa ki mis kokulu kayısıları görüpte  evde iki kişi olduğumuzu unutup, 2 kiloya yakın alana kadar..







    Yedik yedik bitmiyor, gerçi benim meyvada sınırım yoktur. Beyne sinyal gitmiyor yeter yeme artık diye. Tabaktaki meyvalar bitene kadar çatlasam da yiyorum. Bir keresinde gövdem büyüklüğündeki bir karpuzun yarısını yemiştim sonra burnumdan karpuz suyu gelmişti.. (Şimdi yazarken kendim de inanamadım, olabilir mi böyle bir şey yoksa çolukluk işte ben mi öyle sanmıştım). Ama bu sefer dur dedim kendime, ziyan etme hepsini mideye indirip, şunların güzelliğine baksana bir seri fotoğrafı hayli hak ediyorlar..


    Yani sırf fotoğraflarını çekebilmek için tekrar kalkıştım tart yapmaya.






    İki tarifi karıştırdım birbirine. Tart kısmını Cafe Fernando 'dan aldım, kreması için de  hani geçenlerde yaptığım çilekli cheesecakedeki tarifi aynen uyguladım. Cafe Fernando’da verilen krema tarifinde çok fazla yumurta vardı, benim bu tartı yaptığım gecenin bir yarısı evde o kadar yumurta olmadığını farkettim. Mecburen diğer tarifi yaptım zaten sevmiştik diye.







    İlk denediğimde tart hamurunu kalıbın büyüklüğüne gelecek şekilde açamamıştım bir türlü saçma bir şey olmuştu, sonradan anladım kalıbın büyük olduğunu: ) Bu sefer evde bulduğum daha küçük bir fırın kabını kullandım bu yüzden de kenarları klasik tartlarda olduğu gibi tırtık tırtık olmadı. Benimkiler pırtık pırtık: )


    Malzemeler;

    Tart Hamuru için (Cafe Fernando’dan alınmıştır.)



    • 1.5 su bardağı un


    • 1/2 su bardağı pudra şekeri


    • 1/4 çay kaşığı tuz


    • 125 gr tereyağı, soğuk


    • 1 yumurta sarısı



    Kreması için




    • 500 ml. Süt


    • 1yumurta


    • 3 yemek kaşığı nişasta


    • 3 yemek kaşığı un


    • 50 gr. Margarin


    • ½ su bardağı şeker

    Ve üstüne istediğiniz meyva.. Çilek, kayısı, şeftali…







    Tart hamurunun yapılışındaki püf (inanmıyorum  yine püh yazmışım sonra farkettim:) arkadaşlar artık kabul edelim ben püf’e püh diyorum, puf’a da puh) noktaları için kesinlikle Cafe Fernando’nun yazdıklarını okuyun, gözünüz korkmasın ama.


    Bu sıcak yaz günlerinde yanında birde vanılyalı dondurma ile serin serin öyle güzel oluyor ki..


    Deneyenlere şimdiden afiyet olsun…





    NOT; Biz bu akşam Altınoluk’a gidiyoruz , dengeyle düngeyle otuziki yengeyle: ) Arabaya nasıl sığacağız bilmem. Ben, kardeşim, bir de arkadaşımız ve dikiş makinam, kumaşlarım, babama aldığımız raflar, anneme aldığımız sehpa ve boyadığımız sandalyeler, ıvırlar zıvırlar… Yine utanacağım deniz otobüsüne binerken kontrol için bagajı açtıklarında, göç edermiş gibi…


    Neyse işte arada bağlanmaya çalışacağım internete ama yine de güvenemiyorum kendime. Bir de sağ kol faleket bir süre de olsa bilgisayardan uzak kalsam iyi olacak. Bir hafta sonra görüşürüz…



    Hadi bana ve diğer tatilcilere iyi tatiller, geri kalanı sıcaklara dikkat etsin, az hareket - bol su: )











     


    I love all kind of fruit and I cannot stop myself eating fruit. Especially summer fruit are so delicious. I had never made any tart in my life until last summer. I had wanted to made a strawberry tart but I couldn't. It was disgusting. Since then, I have not tried.


    Last weekend I bought wonderful apricots at a local market but it was too much for us. I decided to try the other tart recipe again and this time, I succeeded..


    I used Cafe Fernando's recipe for the tart dough and my strawberry cheesecake recipe for the filling as you remember here.




    For Tart Dough






    • 1 1/2 cups all-purpose flour




    • 1/2 cup confectioners’ sugar




    • 1/4 tsp salt




    • 1 stick plus 1 tbsp (9 tbsp) unsalted butter, chilled and cubed




    • 1 large egg yolk





     


    Filling




    • 1 egg




    • 3 tablespoons of starch




    • 3 tablespoons flour




    • 50 g. margarine




    • ½ cup granulated sugar






    To the top of; Fresh strawberries, apricot, peach, blackberry . What you want... You can see all detail Cafe  Fernando's blog about the tart.

    P.S.; We are one week away from here. I will be in Altinoluk for summer vacation.

    See you soon...




    I wish you have a wonderful weekend...












     






    Saturday, July 7, 2012

    Bayan Yazlık Abiye Elbise Modelleri açık renkli elbise – Bayanport.com

    Yorum Yapın!


    Geri izleme ve Yorumlar RSS




    Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.




    İsim (required)




    Mail (yayınlanmayacak) (required)




    Website (isteğe bağlı)




    Aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz:

    <a href="" > <abbr > <acronym > <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>










    CAPTCHA Code *


    Friday, July 6, 2012

    kolay yemek tarifi Kıymalı Ispanaklı Lazanya

    Malzemeler

    4 su bardaağı un

    4 adet yumurta

    1 çay kaşığı tuz

    Kıymalı harç için: 250 gram kıyma

    l çorba kaşığı sıvıyağ

    1 adet soğan

    Tuz, karabiber, pulbiber

    Ispanaklı harç için:

    500 gram ıspanak

    Tuz, karabiber

    Arası için: 1 su bardağı süt

    1 adet yumurta

    1 çay bardağı sıvıyağ

    Üzeri için: Yumurta sarısı

    Yapılışı

    UN, yumurta ve tuzu yoğurup, sert bir hamur elde edin. Hamuru 12 bezeye ayırıp, 30 dakika dinlendirin.

    Kıymalı harç için, kıymalı sıvıyağda kavurun. Kıyılmış soğan, pulbiber, karabiber ve tuz ilave edip soteleyin.

    Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Ispanaklı harç için, elinizle parçaladığınız ıspanağı karabiber ve tuzla harmanlayın Arası için süt, yumurta ve sıvıyağı çırpın. Hamurlar merdane ile açıp, hafif kuruması için dinlendirin. Yufkaları dikdörtgen şeritler şeklinde kesip, önce kaynar tuzlu suya, daha sonra soğuk suya batırın. Yağlanmış fırın tepsisine, 3 adet yufkayı (şeritler şeklinde), aralarına sütlü karışımdan sürüp, ıspanaklı harcın bir kısmını serpiştirerek üst üste yerleştirin. Üzerine 3 adet yufkayı, aralarına sütlü karışımdan sürüp, kıymalı harçtan yayarak koyun. Aynı şekilde 3 adet yufkayı, aralarına sütlü karışımdan sürüp, kalan ıspanaklıharçtan yayarak yerlefltirin. Son olarak, kalan 3 adet yufkayı, araları na kalan sütlü karışımdan sürerek diğerlerinin üzerine yayın. En üste yumurta sarısınu sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzeri kızarana dek pişirin

    Çiçek Bamya Çorbası nasıl yapılır?Çiçek Bamya Çorbası Tarifi

    Home  »  Yöresel Tarifler   »   Çiçek Bamya Çorbası nasıl yapılır?Çiçek Bamya Çorbası Tarifi



    Eskişehir’ in Sivrihisar ilçesine özel, başka hiçbir yerde tadamayacağınız bir lezzet çiçek bamya çorbası…


    Malzemeler:



    -150 gr Çiçek Bamya,


    -100 gr Kuşbaşı Et,


    -2 adet soğan,


    -2 çorba kaşığı salça,


    -2 adet limon,


    -1/2 çay bardağı zeytinyağı.



    Yapılışı:



    Minik Minik doğranmış kuşbaşı et, düdüklü tencerede en kısık ateşte pişirilip soğumaya bırakılır. Ayrı bir tencerede kaynamakta olan suya çiçek bamya atılarak haşlanır, haşlama esnasında 1/2 limon sıkılır ve o da soğumaya bırakılır. Çorbayı yapmak üzere derin bir tencere seçilir ve zeytinyağı konularak ince ince doğramız soğanlar kavrulur, hemen ardında salça ilave edilir ve daha önce pişirdiğimiz et ve etsuyu ile bir taşım kaynatılır. Bamyalar da ilave ettikten sonra 2. kaynama başladığında kalan 1/2 limon sıkılır ve tuz ilave edilerek 5 dk daha kaynatılır ve sıcakken servis yapılır.


    Afiyet olsun…









    Google AraÇiçek Bamya Çorbası nasıl yapılır?Çiçek Bamya Çorbası Tarifi

    Thursday, July 5, 2012

    online halı mağazası ve online halı

    online halı ile alakalı için yapılan açıklamalara bakabilir, online halı ile alakalı daha çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.online halı ile birlikte royal halı, merinos, online halı satışı, online halı saha, online halı satın al, gibi konularda da bilgi vereceğiz.




    online halı mağazası

    online halı mağazası hakkında istediğiniz daha çok içeriğe blogumuzda görebilirsiniz. Bu yazıda sizler ile daha fazla online halı yazısı altında yer sağlayacağız. online halı yazımızı da yakından ilgili olan online halı mağazası yazısı ile alakalı ileriki günlerde daha fazla konuya sitemizde geniş yer vereceğiz.






    online halı al

    online halı al konusu ile alakalı olarak şimdi sizlerle bir çok yazıyı bildireceğiz ve blogumuzda online halı al konusu ile benzer konuları bulmak isterseniz arşiv sayfası yerini inceleyebilirsiniz. online halı makalemizle benzer olan online halı al konumuza farklı bir konuda daha fazla yer vermeye çalışacağız.






    saray halı

    saray halı ile alakalı olarak şunları yazabilirim ki online halı içeriğimizle yakın ilgisi vardır ve online halı ile ilgili makalelerde daima saray halı paylaşımımızda da geniş yer vermeye çalışacağız. Ayriyetten saray halı konusunda fikirlerini belirtmek için yorum kısmını inceleyebilrisiniz.






    royal halı

    royal halı ile alakalı online halı makalemizin altında sizlere birden fazla bilgiyi bildireceğiz. Ayriyeten royal halı ile ilgili daha fazla makaleyi sitemizde arşiv sayfası veya ana bölüm bölümünde görebilirsiniz. Bu yazımızda royal halı ile ilgili daha fazla içeriğe yer vermeyi düşünüyoruz. Ayrıca online halı yazımızın royal halı konusu ile alakasından bahsedeceğiz.






    online halı nedir, online halı hangi alanlarda kullanılabilir gibi soruların yanıtlarını burada bulabilirsiniz.

    Kenzo Gözlük Çerçeveleri

    Gözlerinizdeki kusuru kullanıp görünümünüzü güzelleştirebilirsiniz. evet yanlış duymadınız, herkes tarafından bir kusur olarak görülen gözlük aslında yeni imajınızın olmazsa olmazı olabilir. birbirinden şık ve göz alıcı gözlük çerçeveleri Kenzo koleksiyonunda sizleri bekliyor...































    Numaraları ile gelinlik

    Işaretleri ile Gelinlik


    Annelik Gelinlik Düğün makale


    Düğün


    işaretleri ile elbiseler


    tam model


    yaka seçilmelidir, düşük bel, düğün temiz çizgiler, yukarıda boyun göç diğerlerinin gözleri çekmek için dekoratif yaka zenginleştirebilirsiniz. Orada basit bir örtü olabilir ve daha iyi olmalıdır.


    Çay Boyu Gelinlik


    tipi zengin kalça


    etek Yichuan vücut rahat ve paralel veya kolsuz tasarım vurguladı, diğer satırlar eklemeyi deneyin.


    tipi meme yoğunluğu


    sahada Gelinlik ceket eşarp


    kendimden gurur derinlemesine oyulmuş çizgiler üzerinde durulmalıdır elbise, ama kelimelerin yüzdesi çok, iyi, ucuz, ya da bazı boyunluk seçmek değilse Kalp tasarım Basit çizgiler ve abartılı göğüs hatlarının seviyesini azaltır.


    Gelinlik balo kıyafeti


    büyük yay, ağır bir dantel, sıkı korse ya da üst gövde stili ideal tersidir vurgulamak kaçının. Örneğin,. , Askısız kolsuz veya kısa omuz ve kollar hattı vurgulamak için güzel gelin kol stilleri


    bir figür olan gelinlik modelinin tam


    yaka seçilmelidir, düşük bel, düğün temiz çizgiler, zenginleştirmek hangi dekoratif yaka yukarıda boyun taşındı başkalarının gözünde çekmek için. Orada basit bir örtü olabilir ve daha iyi olmalıdır.


    Çay Boyu Gelinlik


    tipi zengin kalça


    etek Yichuan vücut rahat ve paralel veya kolsuz tasarım vurguladı, diğer satırlar eklemeyi deneyin.


    tipi meme yoğunluğu


    sahada Gelinlik ceket eşarp


    kendimden gurur derinlemesine oyulmuş çizgiler üzerinde durulmalıdır elbise, ama kelimelerin yüzdesi çok, iyi, ucuz, ya da bazı boyunluk seçmek değilse Kalp tasarım Basit çizgiler ve abartılı göğüs hatlarının seviyesini azaltır.


    Gelinlik balo kıyafeti


    büyük yay, ağır bir dantel, sıkı korse ya da üst gövde stili ideal tersidir vurgulamak kaçının. Örneğin, güzel bir gelin omuz ve kollar, askısız kolsuz veya kısa kollu tarzı bir çizgi vurgulamak.


    Yazar hakkında
    Çin


    Bu maddenin kullanımı ve dağıtımı Yayıncı Yönergeleri tabidir
    Orada özgün yazar bilgileri olmalı ve telif hakkı dahildir.


    Daha fazla haber gelinlik

    Mesaj navigasyon


    ← önceki
    Sonraki →

    Wednesday, July 4, 2012

    dantel elbise modelleri

    senayatilgan3 Temmuz 2012, 11:1627 yorum var

    dantel elbise
    Merhaba arkadaşlar. Yine ben ve yine düğünde giymek için diktiğim bir kıyafet. Aslında kuzenimin düğününde başka bir şey giyecektim ama son anda dantelli bir şeyler yapmak istedim. Son birkaç günde bir sürü işim arasında parça parça dikerek yetiştirdim kıyafeti.


    Elbisem tek parça, üstünü çok severek aldığım değişik bir dantelle yaptım. Yapılışı çok zorladı beni çünkü hem yetiştirme telaşı vardı hem de üst kısmı sırt dekolteli olduğu için iç çamaşırını da eski bir südyenimi kesip elbisenin içine, üzerine astar koyup monte etmek durumda kaldım. Yani elbiseyi komple üzerinize geçiriyorsunuz Tabii sol kolunun altında bulunan fermuar yardımıyla. Sırt dantelli olduğu için fermuarı arkaya değil koltuk altından yandan koydum. Beline de bir kemer yaptım ve onu son anda evden çıkmadan ‘acaba bir kemer olsa daha mı iyi olur?’ diyerek kesip diktim ve daha hoşuma gitti


    dantel elbise
    Bu da elbisemin sırt kısmı ve son anda yaptığım kemerimi fiyonk yapıp kullandım
    Fotoğrafları düğün sonrasında bitkin bir vaziyette eşime çektirdim, bir daha giyinip fotoğraflamaya üşendim açıkçası, onun için idare edeceksiniz




    Pin It





    Tweet

    Tuesday, July 3, 2012

    Herşeyi Bilen Kadın Lipton Oyunu Oyna


    xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr" lang="en-US">

    Herşeyi Bilen Kadın Lipton Oyunu Oyna - Bedava Flash Oyunlar Oyna, En Deli Oyunlar Burada !







    Sevgili arkdaşlar, Lipton’un sponsorluğunda hazırlanan ve sanırım geçtiğimiz yıl yerli oyunlar arasında tüm oyun severler tarafından oynanan bu ‘Herşeyi Bilen Kadın’ oyunu artık ne yazık ki yok. Sebebi ise Lipton’un bu oyunu kendi isteği ile kaldırmış olması.



    Sen aklından birşey tutuyorsun o da bu tuttuğun şeyi 20 soruda biliyor. Fakat ,aklınızda tuttuğunuz şeyin çok özel olmaması ,herkesin bildiği birşey olması gerekiyor. Fakat aşağıda oynayacağınız oyun ,yine lipton tarafından hazırlanmış ve aynı formatta. Oyunu oynamak ise en az herşeyi bilen kadın kadar kolay. Siz , aklınızdan birşey tutun yeter !