Friday, August 24, 2012

Gelin Buketleri




Günümüzde düğün hazırlıkları yapmak çok zordur. Her şeyin tam olası gerekir eksik bir şey o gece moralimizi bozabilir. Gelinlik modelleri arasından güzel bir gelinlik seçmek ne kadar zor ise kullanacağımız ufak tefek şeylerde çok önemlidir.






 Düğün içi yapılan bütün hazırlıklar biter. Gelinlik için tamamlayıcı aksesuarlara gelir sıra. Bir sürü gelinlik arasından istediğimizi bulmak güç ama aldıktan sonra süsleme işine gelir sıra.






Ayakkabı, saç, makyaj her şeye karar verildikten sonra sıra gelir gelin buketine. Gelin buketi gelinliğiniz kadar çok önemlidir.






 Alacağınız buket hem gelinliğinize uymalı hem de abartılı olmamalıdır. Bu yüzden gelin buketi seçmek önemlidir. Gelin buketleri olarak orijinal çiçekler yaptırıyorlar ve her gelinin tercihidir.






Fakat eğer buketinizi saklamak isterseniz yapmak buket alın. Düğünden sonra hatıra olarak yatak odanızda saklarsınız. Gelin buketleri eskilerden bu yana kullanılırmış. Eskiden bitki ve otlardan yapılan buketler kötü ruhları kovduğuna inanılırmış.






 Günümüzde ise buketler orijinal ya da yapay çiçeklerden hazırlanıyor. Orijinal çiçekler düğün bitmeden solabilir ve güzelliğini hemen kaybedebilir bu yüzden yapay aksesuarlarla süslenmiş buket tercih edin.






Yapılan bu gelin buketlerini inciler, tüyler, kurdeleler ve boncuklar ile süslenebilmekteler. Buket için birbirinden şık ve güzel aksesuarlar bulunmaktadır. Bunlar için ise sizlere birkaç resim paylaşacağım.






Bu yılın modasın gelin buketi yerine çiçekten yapılmış ve içerisi çiçeklerle doldurulmuş bir sepettir. Bu sepet gelinlerin mendillerini koymaları için ise çok müsaittir. Şimdilerde gelin buketi gelinliği tamamlayan geleneksel bir gerekliliğin yanında etkileyici bir mücevher olarak kullanılıyor.






Bu yıl yaz aylarında moda olarak gelinler için çiçek şemsiyeler öne çıkıyor. Göz alıcı olan bu alternatif güneşli günlerde çektireceğiniz düğün fotoğrafında etkili bir sonuç verecektir. Renkli bir çiçeklerin bir araya getirilmesi ile hazırlanan şemsiyeler aklınızda bulunsun.

No comments:

Post a Comment